Op het KDV / de BSO

Heb je interesse in muziekspeelgroepen op jouw kinderdagverblijf of BSO, klik hier, ik kan altijd een proefles komen verzorgen voor €45.

Vanaf half april 2011 verzorg ik muziekspeelgroepen op kinderdagverblijf/BSO de Blauwe Zebra in Voorburg bij de dreumesen en de peuters. En vanaf januari 2012 ook bij kinderdagverblijf de Blauwe Bever in Leidschenveen, Den Haag. De ouders zijn hierbij niet aanwezig, wel de leidsters van de crèche en zij doen enthousiast mee. Doordat er geen 1 op 1 begeleiding is, is de opzet iets anders dan bij mijn andere groepen. Ik doe bijvoorbeeld geen "op-schoot" liedjes en ik kies liedjes, waarbij de kinderen zelf de bijbehorende activiteit uit kunnen voeren. Het is fantastisch om te zien hoe goed de kinderen allemaal meedoen en hoeveel plezier ze er aan beleven.

Eind mei 2011 heb ik een proefles verzorgd voor kinderen van de BSO (leeftijd 4-7 jaar). Dit was een succes en gedurende de rest van 2011 heb ik op de roostervrije dagen voor de BSO ook muziekspeelgroepen verzorgd.

Na de zomervakantie 2013 ben ik begonnen met het geven van muziekspeelgroepen bij kinderdagverblijf de Torteltuin in Ypenburg. Ik ben er nu 3 keer geweest en heb daarover een stukje geschreven dat is geplaatst op de site van de Torteltuin. Klik hier om het artikel te lezen.

 

Contactgegevens


Anouk Moreau             
06-41139602
@ anouk.moreau@ziggo.nl