Welkom bij Speelgroep Kinderspel

SPEELGROEP KINDERSPEL GAAT STOPPEN!!!

Met toch enige pijn in mijn hart wil ik jullie vertellen dat ik vanaf de zomervakantie ga stoppen met Speelgroep Kinderspel en dus ook met mijn muziekspeelgroepen.

Ik word zelf altijd heel blij van de muziekspeelgroepen en van jullie kinderen, maar ik weet dat ik dit werk helaas niet tot mijn pensioen kan blijven doen. Bovendien is er iets op mijn pad gekomen waar ik ook heel erg blij van word, ik ga namelijk in september beginnen met een studie orthopedagogiek, om daarna hopelijk een baan te vinden als orthopedagoog.

Ik maak dit blok natuurlijk gewoon af, maar er komt geen nieuw blok meer na de zomervakantie. Ik wil iedereen heeft deelgenomen aan mijn muziekspeelgroepen, hartelijk bedanken, de ouders voor hun enthousiasme en betrokkenheid, maar vooral ook de kinderen voor hun aanstekelijke enthousiasme, voor hun eigen manier van genieten, voor hun puurheid en echtheid, voor hun oprechte feedback (zonder woorden, maar heel duidelijk­čśë), gewoon voor de mooie kleine mensjes die ze zijn. En voor de mogelijkheid die ze mij hebben gegeven om het kind in mezelf de ruimte te geven.

Mocht iemand interesse hebben in het overnemen van Speelgroep Kinderspel, of mochten jullie iemand kennen die mogelijk geïnteresseerd is, laat het me dan weten.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Van harte welkom op de site van Speelgroep Kinderspel! Speelgroep Kinderspel verzorgt muziekspeelgroepen in Leidschendam-Voorburg en Den Haag, waar baby's en peuters van 6 maanden tot 5 jaar, al dan niet met hun ouder/verzorger, de wereld van muziek, spel en dans kunnen ontdekken.

Kinderen zijn dol op muziek, de meesten beginnen automatisch te bewegen en geluid te maken zodra ze muziek en/of zang horen. En dat zonder de gêne die wij als volwassenen kunnen ervaren. Daar kunnen wij nog wel wat van leren. Speelgroep Kinderspel nodigt je uit om met je kind naar een muziekspeelgroep te komen en samen te genieten van elkaar, het zingen, dansen, spelen en bespelen van instrumenten.

Word zelf weer even kind en doe mee!! Klik op het filmpje voor een indruk.

Contactgegevens


Anouk Moreau             
06-41139602
@ anouk.moreau@ziggo.nl